Ontmoet ons team

Het team van Dierenkliniek Zielhorst

Eva Gkioka

Dierenarts

In 2000 ben ik als dierenarts afgestudeerd in Griekenland. Ik heb vervolgens gewerkt in Wenen (Oostenrijk) bij de universiteit. Daar heb ik ook specialisaties in cardiologie en echografie gedaan. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Athene (Griekenland). Deze praktijk heb ik in 2017 overgedragen, om naar Utrecht te verhuizen en met mijn Nederlandse man en zoontje te kunnen leven. Tegelijkertijd had ik een baan als dierenarts aanvaard in Nederland. Al snel ben ik in een praktijk in Nijmegen gaan werken en vervolgens in Culemborg. In Juli 2020 kreeg ik de kans om de Dierenkliniek Zielhorst over te nemen. Een hele mooie uitdaging met een uitstekend, creatief, professioneel maar vooral zorgzaam team. In mijn werk staat het contact met de dieren en eigenaren centraal. Mijn doel is de dieren te helpen en tegelijkertijd de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en mogelijkheden van de eigenaar.

Carin Reuzel

Dierenartsassistente

Na mijn studie farmacie, werk ik sinds 1999 als dierenartsassistente bij Dierenkliniek Zielhorst. Ik draag onder meer zorg voor de apotheek. Met een zo aangenaam mogelijk verblijf in onze praktijk, draag ik samen met mijn collega’s en de huisdiereigenaren bij aan een gezond en een gelukkig leven van elk huisdier. Mijn vrije tijd besteed ik aan fotograferen in de natuur, tuinieren, zeilen en lezen.

Rita de Valk

Dierenartsassistente

Na mijn middelbare school ben ik gelijk begonnen als dierenartsassistente, samen met een opleiding van de L.O.I.
Na 39 jaar werkzaam te zijn geweest in 2 dierenklinieken als allround assistente, zal ik nu vooral te vinden zijn in de spreekkamer en operatiekamer en zorg dragen over het welzijn van uw huisdier.
Met veel liefde ben ik er voor mens en dier, samen met het gezellige, professionele team.
Mijn hobby’s zijn mijn 2 katten, lezen, motorrijden en leuke dingen ondernemen met mijn partner.

Testimonials

Happy Faces

Lovende recencies die zijn achtergelaten door onze klanten

Read More
We komen al vele jaren bij deze dierendokter: naar volle tevredenheid. Over het algemeen voor de jaarlijkse inentingen. Maar ook wel voor gezondheidsproblemen van onze hond 🐶. Dan voelen wij ons altijd serieus genomen en wordt de hond altijd goed onderzocht. Gelukkig heeft onze hond geen heel ernstige problemen!
Read More
Wat een fijne praktijk korte lijnen kleine praktijk. Eva heeft veel kennis en de assistentes zijn prettig en behulpzaam aan de telefoon.
Read More
Hele vriendelijke dierenarts. Onze katten zijn best angstig en waren natuurlijk gestresst, maar toen de dierenarts in de buurt kwam, werden ze rustig. Bijzonder! We raden haar zeer zeker aan.
Read More
Mooi en praktisch verbouwd ! Ziet er heel goed uit. Veel nieuwe apparatuur om nog meer onderzoek in de praktijk zelf te doen. Dit maakt de praktijk zeer modern en compleet. Verder een superteam! Goed bezig!
Previous
Next