Dieren

Gezelschapsdieren

Bij onze kliniek is uw huisdier in goede handen. Met onze uitgebreide kennis over de verschillende gezelschapsdieren houden we uw huisdier graag in optimale vorm van gezondheid.

Met welke dieren kunt u bij ons terecht:

Honden

Katten

Knaagdieren

Konijnen

Testimonials

Happy Faces

Lovende recencies die zijn achtergelaten door onze klanten

Read More
We komen al vele jaren bij deze dierendokter: naar volle tevredenheid. Over het algemeen voor de jaarlijkse inentingen. Maar ook wel voor gezondheidsproblemen van onze hond 🐶. Dan voelen wij ons altijd serieus genomen en wordt de hond altijd goed onderzocht. Gelukkig heeft onze hond geen heel ernstige problemen!
Read More
Wat een fijne praktijk korte lijnen kleine praktijk. Eva heeft veel kennis en de assistentes zijn prettig en behulpzaam aan de telefoon.
Read More
Hele vriendelijke dierenarts. Onze katten zijn best angstig en waren natuurlijk gestresst, maar toen de dierenarts in de buurt kwam, werden ze rustig. Bijzonder! We raden haar zeer zeker aan.
Read More
Mooi en praktisch verbouwd ! Ziet er heel goed uit. Veel nieuwe apparatuur om nog meer onderzoek in de praktijk zelf te doen. Dit maakt de praktijk zeer modern en compleet. Verder een superteam! Goed bezig!
Previous
Next