Trombonestraat 121
3822 CW AMERSFOORT

 

Tel: 033-4553013

 

info@dierenkliniekzielhorst.nl

 

 

Afscheid Fiel Ackermans, welkom Eva Gkioka

                                                                                                          

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Beste klanten en lieve patiëntjes,

 

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Mijn tijd is gekomen om te gaan. Met pijn in het hart neem ik van jullie afscheid. Ik heb het goed gehad als dierenarts in Amersfoort. De coronacrisis gooit roet in het eten om van jullie op een persoonlijke manier afscheid te nemen met een lekker drankje en misschien wel een knuffel (we durven het woord nog nauwelijks uit te spreken). Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. 

 

De verkoop van mijn praktijk komt niet door de coronacrisis. Het stond al langer in mijn planning om nu te vertrekken. Ik ben nog vitaal en ik wil niet een oude zeur in mijn praktijk worden; het is tijd voor een frisse en nieuwe wind.                                                                                                         

Eva Gkioka zal deze taak per 1 juli 2020 op zich gaan nemen en zichzelf aan jullie voorstellen. 

                                             

Het afscheid is zeker met een traan in het oog. Dierenarts worden en zijn is al vanaf mijn 5de jaar mijn grote droom en ik ben heel blij dat ik dat heb kunnen waarmaken. In de praktijk heb ik hele fijne medewerkers mogen hebben, die ik altijd volledig kon vertrouwen. Daar heb ik veel geluk mee gehad. Carin en Christianne, die mij heel dierbaar zijn, zijn daar nog steeds de voorbeelden van. Carin, onze rots in de branding, die iedereen kent en alles over onze patiëntjes en de praktijk weet en Christianne, waar ik heel goed mee heb kunnen samenwerken en mij steeds scherp hield, zullen onverminderd doorgaan.

 

Ik wil jullie allemaal héééééél hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en dat jullie zo’n fijne klanten voor mij zijn geweest. Knuffel mijn lieve patiëntjes, want dat mag gelukkig nog net wel😊.

 

Dank jullie wel,

 

Fiel Ackermans

 

Nu het niet anders kan en jullie toch nog een woordje tot mij willen richten, voel jullie vrij om te mailen naar mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

 

Beste mensen,                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

 

Vanaf 1 juli kunt u mij als nieuwe dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Zielhorst aantreffen. Ik heb veel enthousiaste verhalen van Fiel gehoord en kijk er naar uit om u en uw geliefde huisdieren te ontmoeten.

 

Even voorstellen

In 2000 ben ik als dierenarts afgestudeerd in Griekenland. Ik heb vervolgens gewerkt in Wenen (Oostenrijk) bij de universiteit. Daar heb ik ook specialisaties in cardiologie en echografie gedaan. In 2006 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Athene (Griekenland). Deze praktijk heb ik in 2017 overgedragen, om naar Utrecht te verhuizen en met mijn Nederlandse man en zoontje te kunnen leven. Tegelijkertijd had ik een baan als dierenarts aanvaard in Nederland. De afgelopen jaren heb ik als dierenarts in Culemborg gewerkt.

 

Dier en eigenaar

In mijn werk staat het contact met dieren en eigenaren centraal. Mijn doel is de dieren te helpen en tegelijkertijd de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en mogelijkheden van de eigenaar. In de afgelopen jaren heb ik een mooie band opgebouwd met vele eigenaren en hun dieren.

 

Vernieuwen

In juli zal de kliniek gerenoveerd worden. Tijdens de renovatie blijft de kliniek gewoon open en kunt u ons bereiken op het gebruikelijke nummer. De inrichting krijgt een opfrisbeurt, er komt nieuwe apparatuur en er wordt een tweede spreekkamer ingericht. Ook online gaan we aan de slag, we starten een facebookpagina voor nieuws en persoonlijke verhalen. In augustus nodigen we u uit om de afronding van de verbouwing samen met ons te vieren.

 

Korting bij kennismakingsconsult

Vanaf 1 juli staat ons team natuurlijk voor u klaar bij Dierenkliniek Zielhorst. U bent welkom voor persoonlijke advies en professionele zorg. Om u de komende tijd persoonlijk te leren kennen bied ik het eerste kennismakings-consult aan met een korting aan van 10 euro tot 1 juli 2021. Ik hoop u snel te ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

Eva Gkioka

 

                                                                                                                                                              

 

 

 

                                 

 

Trombonestraat 121
3822 CW AMERSFOORT

 

Tel: 033-4553013

 

info@dierenkliniekzielhorst.nl     

 
maandag  9.00 - 19.00  uur 
dinsdag 9.00 - 17.00  uur
woensdag 9.00 - 19.00  uur
donderdag 9.00 - 17.00  uur
vrijdag 9.00 - 19.00  uur